Halloween Costume ideas 2015

Πανελλήνιο Καππαδοκικό Αντάμωμα – 16ο Γαβούστημα Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων

Σας Ενημερώνουμε ότι ο Μικρασιάτικος Σύλλογος Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων και με την στήριξη της ομάδας τέχνης «Α.ΔΩ» (το Ανατολικό της Δωδώνης) έχουν αναλάβει να διοργανώσουν το τριήμερο Πανελλήνιο Αντάμωμα Καππαδοκών, «16ο ΓΑΒΟΥΣΤΗΜΑ», στις 23 – 24 – 25 Αυγούστου 2013.


Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων. Ευελπιστούμε να είστε κοντά μας, έτσι ώστε και με τη δική σας συνεργασία να αναδείξουμε τον Καππαδοκικό Πολιτισμό, την τέχνη και την παράδοσή μας.

Να ταξιδέψουμε εκεί, στις ρίζες μας, στα μέρη που άνθισε ο ελληνισμός αλλά και ο χριστιανισμός· στον τόπο που ανέδειξε εκατοντάδες αγίους, από την αρχή του χριστιανισμού μέχρι και την τελευταία μέρα της ύπαρξης του, το 1924, οι οποίοι ακολουθώντας κι αυτοί το δρόμο της προσφυγιάς και του ξεριζωμού, μας συνόδευσαν σ’ αυτό το δύσκολο ταξίδι, ως προστάτες Άγιοι, όπως ο πάτερ Αρσένιος, αλλά και ο Γέροντας Παϊσιος.

Να ταξιδέψουμε το μήνα Αύγουστο εκεί… για να μη ξεχάσουμε ποτέ ότι αυτόν το μήνα, τα περισσότερα από τα χωριά μας, είχαν ξεκινήσει την μεγάλη πορεία, με οποιοδήποτε κόστος, για να μη χάσουν την Ελληνικότητα τους αλλά και την Ορθοδοξία τους.

Η γνωστοποίηση αυτή, αποτελεί την 1η επικοινωνία μαζί σας καθώς θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη διοργάνωση. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες του Γαβουστήματος. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας, σχετικά με τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής του .
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget