Halloween Costume ideas 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΖΟΩΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ''


Εκ μέρους του Δ.Σ των μελών και των φίλων του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαδοκιτών Αθήνας ''Η ΖΟΩΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ'' θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στα παρακάτω άτομα που στάθηκαν δίπλα μας, ώστε οι εκδηλώσεις ''ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΙΑ -2013''να πραγματοποιηθούν με όσο τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
-Ολους τους συγχωριανούς μας που τίμησαν τις εκδηλώσεις με όποια λάθη και αν έγιναν.
-Τον Δήμαρχο Σοφάδων Μπάμπη Παπαδόπουλο και όλο το Δ.Σ του Δήμου που στάθηκαν δίπλα μας.
-Τον Γουδάλα Νικόλαο μετά του υιού του για τα έξοδα της διαφημιστικής κάλυψης της εκδήλωσης στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
-Τον Καρατζόγλου Κωνσταντίνο για την οικονομική κάλυψη στην έκδοση των αφισών του καλλιτέχνη.
-Τους Καλαπονίδα Δημήτριο και Λάμπρο του Ηλία και Καλαπονίδα Δημήτριο του Νικολάου για την δωρεάν κατασκευή του εξώστη των μουσικών.
-Τον Δελιανίδη Λάζαρο του Σπύρου για την δωρεάν προσφορά του για πολλοστή φορά τόσο του ηχητικου-μουσικού του συγκροτήματος όσο και την δική του ατομική του προσφορά.
-Την ομάδα των γυναικών Πασχαλίδου Χαρίκλεια-Καρατζόγλου Μαρία- Πασχαλίδου Σοφία-Συμεωνίδου Καίτη και Τσιτόγλου Βάσω για την άρτια κατασκευή των σιτηρών του μνημοσύνου που τελέσαμε.
-Τον Αβραμίδη Σάββα και τον Σουτόγλου Γεώργιο για την αμέριστη βοήθειά τους ,που άν και δεν είναι μέλη των Δ.Σ των συλλόγων μας, στέκονται τα τελευταία χρόνια με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα μας.
-Το χορευτικό του Συλλόγου ΑΝΑΒΡΑΣ.
-Το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών του χωριού μας.
-Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όσους συγχωριανούς μας την ημέρα εκείνη έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, τυχόν δε μικροπαρεξηγήσεις που ίσως δημιουργήθηκαν, από εμάς θεωρούνται ως μη γενόμενες. 
-Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και των δύο Συλλόγων και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Συλλόγου ''Προσφυγια΄΄ του Χωριού μς Σουτόγλου Χρήστο για την αμέριστη βοήθειά του. 


[ Και επειδή πάντα ξεχνάμε κάποιους έτσι και τώρα ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε και την Ελενα Σαρημιχαηλιδου του Αποστόλου που για 3η συνεχή χρονιά είναι η κύρια υπεύθυνος οργανωτής των αγώνων δρόμου και ποδηλασίας. Την ευχαριστούμε και ευχόμαστε μαζί με τον Σουτόγλου Γεώργιο του Σεραφείμ να αποτελούν μέλη του επόμενου Δ.Σ του Συλλόγου μας]

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget