Halloween Costume ideas 2015

Επικράτησε στο εξ’αναβολής ο Ταυρωπός την ΑΕ Καππαδοκικού(photos)

Μεγάλος νικητής στην εξ’αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με σκορ 2-0 αναδείχτηκε ο Ταυρωπός με αντίπαλο την ΑΕ Καππαδοκικού στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Με τη νίκη τους αυτοί οι «πορτοκαλί» ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
tavrwpos - ae kappadokikou 20151-6 (5)
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι σε προσπάθεια του Παπακώστα και τους φιλοξενούμενους να απαντάνε με τον Καρατζόγλου.
tavrwpos - ae kappadokikou 20151-6 (4)
Στην επανάληψη οι παίκτες του Ταυρωπού μπήκαν καλύτερα και σε διάστημα τριών λεπτών κλείδωσαν τη νίκη. Στο 53′ ο Παπαευαγγέλου με πλασέ άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ο νεοαποκτηθείς Τσιαλής έκανε το 2-0 για την ομάδα του.
tavrwpos - ae kappadokikou 20151-6 (2)Πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Ταυρωπός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιαλή, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στα εναπομείναντα λεπτά μιας και η προσπάθεια του Ασλάνογλου στις καθυστερήσεις κατέληξε στο δοκάρι.
tavrwpos - ae kappadokikou 20151-6 (3)  tavrwpos - ae kappadokikou 20151-6 (1)
Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία, στην οποία Ταυρωπός και ΑΕ Λεονταρίου έχουν παιχνίδι λιγότερο
Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα των σκόρερ
 
 
Διαβάστηκε...

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget