Halloween Costume ideas 2015

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΣ.-Tου ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ (Ασμχος ε.α)

Tου ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ
(Ασμχος ε.α)

Ξεκινώ το σχόλιό μου με ένα μεγάλο συγνώμη Στρατηγέ Πλαστήρα.
Φέτος η σοφιστία του λαού '' Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει '' πάει περίπατο. Φέτος πρέπει να πούμε ''τι έχεις γιάννη μου, ότι έχω πάντα''. Θα αναφερθώ και πάλι και θα το κοινοποιώ σε όσα ΜΜΕ έχω πρόσβαση, χωρίς να κουράζομαι βέβαια το ίδιο συμβάν( μπας και διορθωθεί τίποτε σε αυτόν τον τόπο), που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας.Το περιστατικό μας δίνει για ακόμη μια φορά, όχι μόνο την επιβεβαίωση των σωστών σοφισμάτων του λαού μας, αλλά και την συνεχιζόμενη αδιαφορία των κρατικών (όπως αποκαλούνται) λειτουργών.
Το Ελληνικό κράτος, όπως γνωρίζουμε όλοι μας καθιέρωσε το 1997 με νόμο της Ελληνικής Βουλής την 14η Σεπτεμβρίου, και σωστά έκανε, ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Έτσι λοιπόν οι τοπικές αρχές σε κάθε πόλη πραγματοποιούν διάφορες εκδηλώσεις μνήμης τιμώντας την ημέρα αυτή.
Στην πόλη μας όμως, είτε από άγνοια ,είτε από αδιαφορία,είτε και εσκεμμένα γίνεται αυτό που δεν γίνεται σε καμιά άλλη πόλη της Ελλάδας. Συγκεκριμένα στην πόλη μας πραγματοποιούν με ευθύνη πιστεύω των τοπικών αρχών ( Αντιπεριφέρεια-Δήμος) την ημέρα αυτή εκδηλώσεις χωρίς τους ίδιους τους Μικρασιάτες, χωρίς ούτε καν να προσκληθούν οι απόγονοι αυτών, χωρίς ούτε καν να προσκληθούν οι Πρόεδροι των Μικρασιατικών Κοινοτήτων του Νομού μας( π.χ Κοινότητα Καππαδοκικού  -Κοινότητα Ν.Ικονίου-Κοινότητα Αμπελώνος), χωρίς ούτε καν να προσκληθούν οι πραγματικοί Μικρασιατικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι των Κοινοτήτων και όχι οι γιαλαντζί σύλλογοι (όπως λέμε και εμείς οι Μικρασιάτες) της Καρδίτσας που το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν τις επιχορηγήσεις από Περιφέρεια και Δήμους. Και ω του θαύματος αγαπητοί συμπατριώτες τιμούν την γενοκτονία και τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μ. Ασίας χωρίς τους ξεριζωμένους (όσοι ζουν φυσικά) και χωρίς τους απογόνους αυτών που υπέστησαν την γενοκτονία. Πόσο σοφός είναι λοιπόν ο λαός μας? Πολύ σοφός.
Αλήθεια ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος θα τιμούσαν τους Καραγκούνηδες ή τους Σαρακατσαναίους χωρίς την παρουσία αυτών?
Αλήθεια μήπως δοκιμάζετε την ανοχή μας και την αντοχή μας?
Ο συμπατριώτης μας Στρατηγός και Πρωθυπουργός ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ που έδωσε τη ζωή του για αυτούς τους Έλληνες της Μ. Ασίας και πέθανε στην ψάθα σίγουρα δεν θα έγραφε αυτό το σχόλιο, θα έκανε κάτι άλλο για αυτούς τους δήθεν υπεύθυνους, που ενώ το έχουμε όλοι στα χείλη μας , δεν το εκστομούμε.
Ενα μεγάλο συγνώμη Στρατηγέ μας  που πιθανόν να μην αναφέρεσε ούτε και εσύ σε αυτή την εκδήλωση. Η δύναμή μας είναι μόνο ο κοινός μας νους και η ψήφος μας, που σίγουρα από τους σκεπτόμενους  θα έχει την κατάλληλη πορεία και  βαρύτητα.


Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Πανελλαδικής Αδελφότητας των εν Αθήναις Καππαδοκιτών Καρδίτσας '' Η Ζωοδόχος Πηγή''
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
(Ασμχος ε.α)
Ετικέτες

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget