Halloween Costume ideas 2015

Δημοπρατούνται τα δίκτυα μεταφοράς νερού από τη Λίμνη Σμοκόβου

Δημοσιεύτηκε η περίληψη της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΣΜΟΚΟΒΟΥ: ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΥΔΑΤΟΣ», σύμφωνα με την οποία καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εργολήπτες να υποβάλλουν προσφορά, προϋπολογισμού δημοπράτησης 29.175.600,00 € (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).

Ο κ. Κ. Αγοραστός τόνισε ότι: «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα στη Θεσσαλία. Είναι ένα έργο πνοής, καθώς στο σύνολό του, θα δώσει λύσει στο πρόβλημα υδροδότησης 39 οικισμών των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων και Παλαμά. Με το έργο αυτό θα παρέχεται πλέον καλής ποιότητας πόσιμο νερό για τους πολίτες, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη».

* Κ. Αγοραστός: «Τεράστιο έργο μεταφοράς και διανομής νερού σε 39 οικισμούς του νομού Καρδίτσας


Το έργο περιλαμβάνει τα έργα μεταφοράς και διανομής ύδατος σε 39 οικισμούς της ανατολικής πλευράς του Νομού Καρδίτσας από τη λίμνη του Σμοκόβου, τα οποία ξεκινούν από την δεξαμενή διυλισμένου ύδατος, κατάντη του Διυλιστηρίου Πόσιμου Νερού το οποίο τροφοδοτείται από την Λιμνοδεξαμενή δίπλα στην έξοδο της σήραγγας Λεονταρίου.

Αναλυτικότερα, από την προαναφερόμενη δεξαμενή Διυλιστηρίου Πόσιμου Νερού (εκτός αντικειμένου παρούσας εργολαβίας) θα εκκινούν τρεις κεντρικοί Κλάδοι Α, Β και Γ.

Ο κύριος κλάδος Α (ανατολικός κλάδος) έχει συνολικό μήκος 72Km περίπου και θα τροφοδοτεί τους υδατόπυργους / τοπικές δεξαμενές των οικισμών: Ασημοχώρι, Γραμματικό, Νέο Ικόνιο, Γεφύρια, Πασχαλίτσα, Λεύκη, Ορφανά, Φύλλο, Ηλίας, Ιτέα, Αστρίτσα, Συκέαι, Πέτρινο και Άγιο Δημήτριο.

Ο κύριος κλάδος Β (κεντρικός κλάδος) έχει συνολικό μήκος 63Km περίπου και θα τροφοδοτεί τους υδατόπυργους / τοπικές δεξαμενές των οικισμών Καππαδοκικό, Άγιος Βησσάριος, Σοφάδες, Μοσχολούρι, Κυψέλη, Πύργος Κιερίου και Καλυβάκια. Ο κεντρικός κλάδος θα καταλήγει στην υφιστάμενη δεξαμενή Τιτανίου από όπου θα τροφοδοτούνται οι οικισμοί : Παλαμάς, Κοσκινάς, Μεταμόρφωση και Βλοχός.

Ο κύριος κλάδος Γ (δυτικός κλάδος) έχει συνολικό μήκος 51,8Km περίπου και θα τροφοδοτεί τους υδατόπυργους / τοπικές δεξαμενές των οικισμών: Λεοντάρι, Αχλαδέα, Ανάβρα, Κέδρος, Λουτρό, Παλιούρι, Δαφνοσπηλιά, Καλλιφώνι, Ζαϊμιο, Φιλία, Μαυραχάδες, Δασοχώρι-Μελισσοχώρι, Ανώγειο και Άμπελος. Για τους οικισμούς Λεοντάρι, Παλιούρι και Δαφνοσπηλιά κατασκευάζονται τρία τοπικά ενδιάμεσα αντλιοστάσια (ένα για κάθε οικισμό).

Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα το συνολικό μήκος των δικτύων ανέρχεται σε 186,8km περίπου και περιλαμβάνει 3 τοπικά αντλιοστάσια ανύψωσης.

Τέλος, στο δίκτυο προβλέπεται πλήρες σύστημα τηλελέγχου και αυτοματισμού αποτελούμενο από όργανα και εξαρτήματα πεδίου (παροχόμετρα, ηλεκτροβάνες, όργανα μέτρησης πίεσης κ.λπ.) και Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου το οποίο θα εγκατασταθεί στο Διυλιστήριο Πόσιμο Νερού, το οποίο θα κατασκευαστεί με ανεξάρτητη εργολαβία.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στην Καρδίτσα, στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καρδίτσας, Μπλατσούκα 24 ΤΚ 43100, την Τρίτη 25-09-2012 και ώρα 10:00 π.μ. (Τόπος- Ημερομηνία – Ώρα), από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καρδίτσας
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget