Halloween Costume ideas 2015

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις "Καππαδόκεια 2012" [video]

Συμπληρώνοντας 90 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και 88 χρόνια από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μ. Ασίας οι Καππαδικίτες Καρδίτσας ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τις ετήσιες εκδηλώσεις "ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΙΑ-2012" στην Κοινότητα Καππαδοκικού Σοφάδων.

Οι ομολογουμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις που περιελάμβαναν, Αγώνες δρόμου -Ποδηλασία - Βραβεύση αριστούχων μαθητών - Βράβευση ατόμων που συμβάλλουν καθοριστικά στα πολιτιστικά δρώμενα της πολιτιστικής κουλτούρας μας - Καππαδοκικό χορευτικό συγκρότημα - Χορευτικό από υπερήλικες γυναίκες που μας θύμισαν χορούς της Μ. Ασίας- Καππαδοκίας και λαική μουσική από το υπέροχο Καρδιτσιώτικο μουσικό συγκρότημα "ΟΚΤΑΗΧΟ", που μας ταξίδεψε με την υπέροχη μουσική του, τόσο στα παράλια της Μ. Ασίας, όσο και στα βάθη της Καππαδοκίας θα μας μείνουν αξέχαστες.

Τα Δ.Σ των Συλλόγων Καππαδοκιτών Αθήνας "Η Ζωοδόχος Πηγή" και η "Προσφυγιά Καππαδοκικού" ευχαριστούν για την τιμή και παρουσία που μας έκαναν στις εκδηλώςεις μνήμης η Βουλευτής της Ν.Δ Ασημίνα Σκόνδρα,οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας Γκουγκούδης Κ. και Τρίγκας Η. καθώς και ο εκπρόσωπος του Υφ.Εξωτερικών Κ.Τσιάρα.

Με τιμή οι Πρόεδροι των Συλλόγων

Αβραμίδης Γιάννης
Παναγιωτίδης Γιάννης




Ετικέτες

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget