Halloween Costume ideas 2015

Ο Δήμαρχος Σοφάδων στο Καππαδοκικό και στα Γεφύρια

Τις επισκέψεις στις Κοινότητες του Δήμου Σοφάδων συνεχίζει ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος. Ανταποκρινόμενος στην ανάγκη επαφής και συζήτησης με τους δημότες επισκέφτηκε το Καππαδοκικό και τα Γεφύρια.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Σπύρος Αναγνωστόπουλος (Γεφυρίων) και Βασ Αλιβάνογλου. (Καππαδοκικού) μαζί με αρκετούς κατοίκους συζήτησαν με τον κ. Παπαδόπουλο τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους οικισμούς τους, αγροτικά θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή αλλά και γενικότερα αναπτυξιακά ζητήματα.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων ευχαρίστησε αρχικά τους δημότες για την ιδιαίτερη τιμή που του έκαναν να του αναθέσουν την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου για την εξαιρετική συνεργασία. Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει την εξαιρετική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς αυτό απαρτίζεται από αξιόλογους συμβούλους που έχουν πείρα και γνώση των αυτοδιοικητικών θεμάτων.

Στη συνέχεια ανέφερε επιγραμματικά όλα εκείνα τα θέματα που απασχόλησαν τη δημοτική αρχή κατά τους τελευταίους δέκα μήνες είτε αυτά αφορούσαν την οργάνωση των υπηρεσιών του δήμου είτε τα μεγαλύτερα και μικρότερα έργα υποδομής. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης σε όλες τις προτάσεις που υπέβαλλε και προωθεί η δημοτική αρχή για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ:

1.    Ύδρευση από τη Λ. Σμοκόβου προϋπολογισμού 43 εκ. ευρώ η οποία αναμένεται να εγκριθεί μέχρι το τέλος του μήνα

2.    Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής προϋπολογισμού 225.000 ευρώ το οποίο έχει ήδη εγκριθεί και προχωρούν οι διαδικασίες υλοποίησής του

3.    Εξοπλισμός ειδικών σχολείων του Δήμου μας προϋπολογισμού 65.000 ευρώ ο οποίος έχει ήδη εγκριθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

4.    Εγκατάσταση Ηλεκτρονικής Πυροπροστασία των δασικών εκτάσεων του δήμου προϋπολογισμού 937.000 ευρώ

5.    Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων του Δ. Σοφάδων προϋπολογισμού 1.320.000 ευρώ

6.    Διευθέτηση 1 χιλιομέτρου κοίτης Σοφαδίτη ποταμού εντός οικισμού Σοφάδων προϋπολογισμού 1.820.000 ευρώ

7.    Αντικατάσταση 6 χιλιομέτρων αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης Κέδρου προϋπολογισμού 400.000 Ευρώ

8.    Ανάπλαση – ανάδειξη παραδοσιακού οικισμού Ρεντίνας προϋπολογισμού 450.000 ευρώ

9.    Ανάπλαση οικισμού Κτιμένης

10.    Ανάπλαση οικισμού Θραψιμίου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ.
Καλά στα γεφύρια πήγε να δει πράγματι τα έργα που έφτιαξε λόγω κύριου Κατσικάρα, στο Καππαδοκικό τι πήγε να κάνει άραγε?

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου αγαπητε.
Στο Καππαδοκικο τι πήγε να κάνει άραγε?
Πολύ προκλητική ηταν παρουσία του Δημάρχου στην κοινότητά μας με το να ανακοινώνει έργα άλλων κοινοτήτων και για το χωριό μας ένα ΤΙΠΟΤΕ.
Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε αν από την ώρα εκλογής της νέας δημοτικής αρχής έχει απασχολήσει κάποιο θέμα για την Κοινότητα μας? και αν έχει κοπεί εδώ και τρία χρόνια κάποιο τιμολόγιο που να αναφέρεται σε έργο για την κοινότητά μας.

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget