Halloween Costume ideas 2015

Εκδήλωση ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης LEADER – ΟΠΑΑΧ στο Καππαδοκικο

Με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων πραγματοποιήθηκε  την Τέταρτη 30 Μαΐου στην Τοπική Κοινότητα Καππαδοκικού εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Της Ελλάδας (ΠΑΑ 2007 – 2013) από στελέχη της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α. με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Παπαδόπουλου Χ., του Αντιδημάρχου κ. Τρίγκα Η. και κατοίκων της περιοχής.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δράσεις του Προγράμματος LEADER (Άξονας 4 του ΠΑΑ) και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των Ιδιωτών για την υλοποίηση και χρηματοδότηση επενδύσεων στην περιοχή της Δ.Ε. Άρνης και Δ.Ε. Ενότητας Σοφάδων. Επίσης παρουσιάστηκαν οι αντίστοιχες δράσεις και οι δυνατότητες χρηματοδότησης επενδύσεων μέσω του Άξονα 3 του ΠΑΑ (ΟΠΑΑΧ) στον οποίο υπάγεται η Τ.Κ Γραμματικού και οι Δημοτικές Ενότητες Ταμασίου, Μενελαίδας και Ρεντίνας.
Όπως προέκυψε από τη συζήτηση, μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και ειδικότερα των προγραμμάτων LEADER και ΟΠΑΑΧ (Άξονες 3 και 4 αντίστοιχα) παρουσιάζεται η δυνατότητα ανάπτυξης και τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας με τη χρηματοδότηση Ιδιωτικών Επενδύσεων έως 50% του συνολικού κόστους σε τομείς όπως η εμπορία και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, οι μικρές βιοτεχνίες, η παροχή υπηρεσιών, η παρασκευή τροφίμων, η εστίαση και αναψυχή κ.α.
Όσον αφορά τη 2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος LEADER, συνολικού προϋπολογισμού 8.076.426,89€ είναι δυνατή η κατάθεση Αιτήσεων – Φακέλων Υποψηφιότητας από τους υποψήφιους δικαιούχους για τη χρηματοδότηση των επενδυτικών τους προτάσεων έως την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012.
Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Χ. Παπαδόπουλος τόνισε την ανάγκη ενημέρωσης και κινητοποίησης του τοπικού πληθυσμού και των φορέων της περιοχής (πολιτιστικοί σύλλογοι – σωματεία, ομάδες παραγωγών, γυναικείοι σύλλογοι, ομάδες νέων κ.α.) με στόχο την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.οινότητες του Δήμου

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget