Halloween Costume ideas 2015

Δήμος Σοφάδων και ΣΚΑΪ δεντροφύτευσαν στο Καππαδοκικό


Την ευαισθησία και το σεβασμό τους για το περιβάλλον έδειξαν οι κάτοικοι του Καππαδοκικού με τη δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου στην περιοχή, μιας και η συμμετοχή των εθελοντών ήταν εντυπωσιακή.

Για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά για την αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του τόπου και έχοντας σύμμαχο τον καιρό φύτεψαν συνολικά 250 δενδρύλλια.
Ο Αντιδήμαρχος Φώτης Τσέλιος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλειος Αλιβάνογλου βρίσκονταν από νωρίς στην περιοχή ώστε να συντονιστεί η διαδικασία και ευχαρίστησαν θερμά του εθελοντές κατοίκους που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμου. Παρόντες στη δράση ήταν ο Σύλλογος Γυναικών και η Ποδοσφαιρική Ομάδα Καππαδοκικού, η συμμετοχή των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντική.
Στην δεντροφύτευση συνδιοργανωτής ήταν ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο οποίος συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις αναδάσωσης και καθαρισμού σε όλη την Ελλάδα ενώ τη δράση υποστήριξε ομάδα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Καρδίτσας με επικεφαλή τον κ. Λάππα, οι οποίοι μοίρασαν διαφημιστικά καπελάκια και μπλουζάκια στους συμμετέχοντες.
Οι δράσεις δενδροφύτευσης του Δήμου συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα και το επόμενο ραντεβού έχει δοθεί στην Αγία Παρασκευή, την Τρίτη 3 Απριλίου στις 10:00.
Ετικέτες

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget