Halloween Costume ideas 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ [15-16-17 Αυγουστου] 30α ‘’ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΙΑ’’

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΄΄30α ‘’ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΙΑ’’




 











15-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

10.00 Μνημόσυνο .


10.30 Τρισάγιο- Κατάθεση Στεφανιών από Συλλόγους και τοπική Αυτοδιοίκηση στο χώρο του μνημείου.



22.30 Αποκαλυπτήρια Λάβαρου Συλλόγου ‘Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ’ 

.

22.30 Καλωσόρισμα.Ολιγόλεπτος χαιρετισμός από Προέδρους Συλλόγων και Επισήμους-Λίγα λόγια για το ιστορικό θεσμοθέτησης των εκδηλώσεων
‘’ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΙΑ’’.

22.45 Λαικό Γλέντι μέχρι πρωίας.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ 

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ)


18.00 Αγώνες Δρόμου νέων-εφήβων.
19.00 Αγώνας ποδηλασίας νέων
.


21.30 Ομιλία για την ανταλλαγή-ξεριζωμό.


22.00 VIDEO - Ντοκυμαντέρ μικρής  διάρκειας της πρώτης εκδήλωσης ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΙΑ-1984.
 

22.30 Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα.

23.30 Γλέντι μέχρι πρωίας.

.


17 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ)


-Απογευματινές ώρες
Αναβίωση παιχνιδιών εποχής 1950 – 1960 - 1970. (αν φυσικά κατορθώσουμε και έχουμε την ανάλογη συμμετοχή από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας).


21.00 Απονομή μεταλλείων αθλητικών αγώνων.


22.30 Βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.
22.45 Ολιγόλεπτη ομιλία για τον Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα.


Στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι προσαρμοσμένο ελεύθερα στις επιθυμίες της Νεολαίας μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα πιθανόν να υποστεί μικρές τροποποιήσεις από πιθανά κωλύματα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΑ Δ.Σ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

’Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ’’
‘’Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ’’

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Aς δηλώσουμε και ας αναβιώσουμε τα παλαιά παιχνίδια για να θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι και να μάθουνε οι νεότεροι. Παιχνίδια σαν το τσιλίκι, την λόκα και την χοιτόπα. Όμως πρέπει και κάποιος τεχνίτης στο παιχνίδι που κατέχει να φτιάξει και το τσιλίκι. Θα ήταν μεγάλη η προσφορά του,

Το τσιλίκι (tsiliki)

Το τσιλίκι παίζεται με δύο ή περισσότερα παιδιά. Για να παιχτεί το παιχνίδι χρειάζονται δύο ξύλινες βέργες, μια μακριά 60-70 εκ. περίπου (τσιλίκα) και μια μικρή 10-20 εκ. περίπου (τσιλίκι), που είναι ξυσμένο όπως το μολύβι μας στις δυο άκρες του.
Τα παιδιά βάζουν σημάδι ρίχνοντας πέτρες και όποιος το πλησιάσει περισσότερο αρχίζει πρώτος. Αυτός λοιπόν βάζει πάνω από μια μικρή σκαμμένη εσοχή στο έδαφος το τσιλίκι, παράλληλα προς το έδαφος, κι έχοντας τα άλλα παιδιά απένταντι του, ρίχνει με την τσιλίκα το τσιλίκι, όσο πιο μακριά μπορεί, προσέχοντας όμως να μην το πιάσουν τα άλλα παιδιά.

Αν το πιάσει ένα απ' τα παιδιά, τότε πηγαίνει αυτό το παιδί να ρίξει το τσιλίκι και εκείνος που το έριξε πριν, αλλάζει θέση και πηγαίνει απέναντι με τα άλλα παιδιά. Αν δεν το πιάσει κανείς, τότε κάποιος απ' τους απέναντι ρίχνει το τσιλίκι για να χτυπήσει την τσιλίκα, που την τοποθετεί εκείνος που έριξε το τσιλίκι οριζόντια στο έδαφος και αν τη χτυπήσει αυτός παίρνει τη θέση αυτού που έριχνε και αλλάζουν θέσεις.

Αν δε χτυπήσουν τη τσιλίκα, τότε ο κύριος παίχτης βάζοντας το τσιλίκι σε ένα σημείο κοντά στην εσοχή, χτυπάει το τσιλίκι με τη τσιλίκα του σε μία άκρη του και αυτό ανασηκώνεται ψηλά. Κατόπιν ο παίχτης αν το χτυπήσει μία φορά δυνατά τότε μετράει την απόσταση από το μέρος που το 'ριξε μέχρι το σημείο που έπεσε με τη τσιλίκα του και όποιο νούμερο βρει, αυτό είναι οι πόντοι που κέρδισε.

Επίσης αν πριν χτυπήσει το τσιλίκι του για να το στείλει μακριά, το χτυπήσει άλλη μια φορά (συνολικά 2) τότε τους πόντους, τους μετράει με το τσιλίκι και όχι με την τσιλίκα. Και αν το χτυπήσει 2 φορές (συνολικά 3), τότε οι πόντοι μετράνε με το διπλάσιο νούμερο που βρίσκεται μετρώντας την απόσταση με το τσιλίκι κ.ο.κ.

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget