Halloween Costume ideas 2015

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΘΑΝΟΣ ΣΚΑΡΛΟΣ

Θάνος Σκάρλος: Νικητές είναι όλοι οι Δημότες
.

Η ετυμηγορία των πολιτών του δήμου μας και η στήριξη στον συνδυασμό μας θεωρώ πως απέδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι όλοι οι Δημότες που πήραν την τύχη στα χέρια τους για να δώσουν στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει.
Υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των Δημοτών. Μαζί
θα πορευτούμε για το καλό του τόπου μας. Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να δώσουμε την ενεργό συμμετοχή μας στην νέα προσπάθεια που ξεκινάμε ώστε να βάλουμε ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε όμως και τη διάθεση αλλά και τη δύναμη. Διότι η δύναμη μας είναι όλοι οι Δημότες.
Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μου και να τους διαβεβαιώσω για μια ακόμα φορά ότι στο τέλος της δημοτικής περιόδου θα είναι υπερήφανοι που μας επέλεξαν.

Ο Δήμος Σοφάδων γύρισε σελίδα. Νίκησε η Ενότητα. Νίκησε η Ανάπτυξη.


Δήλωση Δημάρχου Σοφάδων Μπάμπη Παπαδόπουλου


Οι μηχανισμοί και οι παρεμβάσεις άλλων εποχών καλά κρατούν. Με δόξα και τιμή επανέφεραν το παλιό και το φθαρμένο στο προσκήνιο.
Με εφαλτήριό μας το νοικοκυρεμένο δήμο που κατορθώσαμε να φτιάξουμε τα προηγούμενα τρία χρόνια, δώσαμε έναν σπουδαίο και δυνατό αγώνα καταθέτοντας την ψυχή μας, το όραμά μας, τις προτάσεις μας για το μέλλον του τόπου.
Σ” αυτή την προσπάθεια είχαμε όπλα μας την εργατικότητα, την ειλικρίνεια την εντιμότητα και την καθαρότητα. Η απόφαση της κοινωνίας όμως ήταν διαφορετική.
Μια απόφαση την οποία ασφαλώς αποδέχομαι και η οποία με κάνει σοφότερο. Εύχομαι αυτή η επιλογή να είναι προς όφελος του Δήμου και του τόπου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του ψηφοδελτίου μου για την εμπιστοσύνη τους αλλά και τους συνδημότες που μας στήριξαν με κάθε τρόπο.
Ετικέτες

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget