Halloween Costume ideas 2015

Ικανοποιητικά προχωρά το έργο της ύδρευσης απ' τη Λ. Σμοκόβου"

-Συστάθηκε Επιτροπή αποζημιώσεων-
Το χώρο εργασιών της εγκατάστασης αγωγού ύδρευσης απ' τη Λίμνη Σμοκόβου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου Μπάμπης Παπαδόπουλος. Σε συνομιλία που είχε με τον υπεύθυνο της αναδόχου εταιρείας ΕΝΙΠΕΑΣ Α.Ε. ο κ. Παπαδόπουλος διαπίστωσε τους ικανοποιητικούς ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσονται οι εργασίες αν και δεν παύουν να παρουσιάζονται συχνά ορισμένες δυσκολίες οι οποίες μέχρι τώρα δεν οφειλόταν αποκλειστικά στις κλιματολογικές συνθήκες της χειμερινής περιόδου.
Οι εργασίες ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2013 και από τότε εξελίσσονται επάνω στη γραμμή του ανατολικού αγωγού μήκους 72 χιλιομέτρων ο οποίος θα υδρεύσει τους οικισμούς: Ασημοχώρι, Γραμματικό, Ν.Ικόνιο, Γεφύρια, Πασχαλίτσα, Λεύκη, Ορφανά, Φύλλο, Ηλιά, Ιτέα, Αστρίτσα, Συκεώνα, Πέτρινο και Άγ. Δημήτριο.
Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ξεκινήσει και δεύτερο μέτωπο εργασιών για την εγκατάσταση του κεντρικού αγωγού μήκους 63 χιλιομέτρων ο οποίος θα υδρεύσει τους οικισμούς: Καππαδοκικό, Αγ. Βησσάριο, Σοφάδες, Μοσχολούρι, Κυψέλη, Πύργο Κιερίου, Καλυβάκια, Παλαμά, Κοσκινά, Μεταμόρφωση και Βλοχό.
Στα τέλη του τρέχοντος έτους θα ενεργοποιηθεί και τρίτο συνεργείο για την εγκατάσταση του δυτικού αγωγού, μήκους 51,8 χιλιομέτρων  ο οποίος θα υδροδοτήσει τους οικισμούς: Λεοντάρι, Αχλαδιά, Ανάβρα, Κέδρο, Λουτρό, Παλιούρι, Δαφνοσπηλιά, Καλλιφώνι, Ανώγειο και Άμπελο.
Ένα απ' τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την εκτέλεση των εργασιών είναι οι ζημιές που δημιουργούνται στα χωράφια και τις καλλιέργειες των αγροτών. Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε απ' τον υπεύθυνο του έργου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και συνεργάσιμος για το θέμα αυτό έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται, όσο είναι δυνατό, τα προβλήματα και οι εντάσεις. Για το θέμα αυτό πάντως το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου με πρόσφατη απόφασή του συνέστησε επιτροπή αποζημιώσεων και ήδη ο κ. Παπαδόπουλος βρίσκεται σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας προκειμένου να καθοριστεί η διαδικασία των αποζημιώσεων και να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι: "Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς σήμερα κατορθώσαμε να δώσουμε σάρκα και οστά σε ένα κοινό στόχο που διεκδικήθηκε διαχρονικά και διαπαραταξιακά   απ' όλους τους τοπικούς, πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και αναπτυξιακούς φορείς.
Απ'  την πρώτη στιγμή της θητείας μας και σε σύντομο χρονικό διάστημα βρήκαμε την πηγή χρηματοδότησης και τον Μάιο του 2013 υπογράψαμε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, με τη συμβολή της Περιφέρειας να 'ναι καταλυτική στη θετική αυτή εξέλιξη.
Οργανώνουμε τα πράγματα για να  ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στις καλλιέργειες και τα χωράφια των παραγωγών έτσι ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες.
Μέσα στα επόμενα δυόμισι χρόνια σε 22 χωριά του Δ. Σοφάδων, 14 χωριά του Δ. Παλαμά και 4 χωριά του Δ. Καρδίτσας θα σταματήσουν να υδροδοτούνται από το χαμηλής ποιότητας πόσιμο νερό των υδρευτικών γεωτρήσεων.
Οργανωμένα και μεθοδικά βάζουμε στόχους και τους κερδίζουμε. Βήμα βήμα χτίζουμε έναν Δήμο Σοφάδων αντάξιο των προσδοκιών και των αναγκών των δημοτών μας".
Ετικέτες

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget