Halloween Costume ideas 2015

Διήμερο raly show διοργανώνει στη λίμνη Σμοκόβου η Λέσχη Αυτοκινήτου ΑΛΑΠΑΜ

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου ΑΛΑΜΑΠ διοργανώνει το διήμερο 18 και 19 Μαΐου στη Λίμνη Σμοκόβου αγωνιστική εκδήλωση «rally show- Λίμνης Σμοκόβου Γιάννης Ανδρικόπουλος».
Η Λέσχη μας τιμά με μια σεμνή εκδήλωση ένα ¨μεγάλο¨ αγωνιζόμενο τόσο για την αγωνιστική του ικανότητα όσο και για το ήθος και τις αξίες που τον διέκριναν.
Η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 27- 28 Απριλίου αλλά λόγω του εξ αναβολής αγώνα rally speed του Ναυπλίου η Λέσχη θεώρησε σκόπιμο να μην εκδώσει δελτίο τύπου. Ωστόσο οι φίλου αγωνιζόμενοι που είχαν προγραμματίσει να έρθουν στην καταπράσινη και όμορφη Λίμνη Σμοκόβου (στην ακροπολική Μακρυράχη) πέρασαν θαυμάσια ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 18 και 19 Μαΐου.
Για την επιτυχία της εκδήλωσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Δήμο Σοφάδων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σοφάδων καθώς και όσους βοήθησαν.
Αναλυτικότερο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου.

Για την ΑΛΑΜΑΠ
Καραντάνας Γιάννης
Ετικέτες

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget