Halloween Costume ideas 2015

Καππαδοκικό και Ηρακλής Καρδ/λας οι κερδισμένοι της ημέρας

Δύο ντέρμπι περιελάμβανε η 11η αγωνιστική στην Α1 ερασιτεχνική που όμως έβγαλαν 11 γκολ χαρίζοντας όμορφο θέαμα σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους των τεσσάρων ομάδων.
Το Καππαδοκικό η μοναδική ομάδα που χαμογέλασε από τους γηπεδούχους κερδίζοντας την Δόξα Αμπέλου με 4-2 ανατρέποντας το προβάδισμα με 0-1 των φιλοξενουμένων.
Η Δόξα Μασχολουρίου ήταν η νικήτρια στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας επωφελούμενη της αποβολής στα τέλη του α' ημιχρόνου σε παίκτη των γηπεδούχων για διαμαρτυρία και με το σκορ 0-2. Με την έναρξη της επανάληψης έγινε το 0-3 ωστόσο ο Διαγόρας έχασε αρκετές ευκαιρίες, κατάφερε μείωσε σε 2-3 στο 89' και δεν κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στις αποκρούσεις του Γιαννάκου Χρ.
Ξεκούραστα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ο πρωτοπόρος Ήφαιστος αφού η ομάδα της Μαυραϊκής αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.
Συνεχίζει την ανοδική πορεία ο Ηρακλής Καρδ/λας που πέρασε και από το Αγναντερό κάνοντας ανατροπή στο σκορ. Νίκη και για τον Προδρομιακό επί της Νίκης με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά.
Δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη η Κρανιά που προηγήθηκε στο α' ημίχρονο με χτύπημα πέναλτι του Τάσου Κανιούρα και παρότι η αντίπαλος ομάδα έμεινε στην ίδια φάση με παίκτη λιγότερο.
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:
Α.Ο. Κρανέας - Α.Σ. Ατρόμητος Γεωργικού 1-1 (Κανιούρας - Τασσιόπουλος)
Α.Ο. Μαγούλας - Α.Ο. Σώκρατες 0-1 (Τζιλίρας)
Α.Ε. Καππαδοκικού - Π.Ο. Δόξα Αμπέλου 4-2 (Ασλάνογλου Ιω. [2], Αλιβάνογλου, Ραμαντάνης Π. - Χατζηγιάννης, Ριζογιάννης)
Α.Ο. Αγναντερού - Α.Ο. Ηρακλής Καρδιτσομαγούλας 1-3 (Απάλλας - Τριανταφύλλου, Μπαμπλέκης, Καρέτσος)
Α.Σ. Νέα Νίκη Καμινάδων - Α.Ο. Προδρομιακός 1-2 ( - Κωστόπουλος Σ[2])
Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων - Α.Σ. Ήφαιστος 0-3 (άνευ αγώνα)
Α.Ο. Διαγόρας Αμπελικού - Α.Ε.Ο. Δόξα Μασχολουρίου 2-3 (Τάτσιος Γ. [2] -Μητσιώνας [3])

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget