Halloween Costume ideas 2015

Γιατί η οδός Αχλαδιά -Καππαδοκικό - Γεφύρια δεν συνδέθηκε με τον κόμβο Γεφυριων....

.Η οδός Αχλαδιά- Καππαδοκικό - Γεφύρια στοίχισε πάνω - κάτω στα 3. 000. 000 ευρώ και παραδόθηκε! το 2010 άλλα είναι ακόμη κλειστή στον κόμβο στα Γεφύρια.

 Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από τη ΣΑΝΑ 021/3 και εντάχθηκε στο Γ΄ΠΕΠ Θεσσαλίας με την αριθμ. 1291/12-02-2006 απόφαση του Γ.Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας.
επί Νομαρχίας Βασίλη Αναγνωστόπουλου..
Στις 02/05/2006 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ  (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)για την οδό Αχλαδιά-Καππαδοκικό - Γεφύρια.[ΕΔΩ]


επί Νομαρχίας Φώτη Αλεξακου
 Στις 21/12/2006 ανατέθηκε στην τεχνική εταιρία "ΚΑΡΑΤΖΟΥΝΗΣ ΑΤΕΒΕ" το έργο.[ΕΔΩ]

 Την τρίτη 13 Ιουλίου 2010 σε "απογραφή" των πεπραγμένων της τελευταίας τριετίας, προχώρησε η Νομαρχία Καρδίτσας δίνοντας στη δημοσιότητα Δελτίου Τύπου με τα έργα που έγιναν ή είναι σε εξέλιξη σε διάφορους τομείς δραστηριότητας.[ΕΔΩ]

1)Άρα με βάση του  δελτίου  τύπου της Νομαρχίας το Έργο Οδοποιίας οδού Αχλαδιά-Καππαδοκικό - Γεφύρια Ολοκληρώθηκε...

 2)Στην ίδια παράγραφο ο πρώην κ. Νομάρχης πάντα με το δελτίο τύπου ,είπε ότι και η Οδός (Γεφύρια- Σταυρός -Φάρσαλα -Λάρισα) ,ολοκληρώθηκε...τότε γιατί δεν έγινε σύνδεσή μεταξύ τους !!!!!

3)Το σκεφτικό που διαβάζαμε στα MME για την κατασκευή της οδού ήταν να συνδέεται η περιοχή των Δήμων Ταμασίου και Μενελαίδος αφενός με την Εθνική οδό Καρδίτσας – Αθηνών και αφετέρου με τον οικισμό των Γεφυρίων και εν συνεχεία μέσω των οικισμών Σταυρού και Φαρσάλων, επιτυγχάνεται η άμεση σύνδεση του Νομού Λάρισας με την αναπτυσσόμενη περιοχή της λίμνης Σμοκόβου.
 Ένας λοιπόν σημαντικός δρόμος από πολλές απόψεις που θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής αλλά και του νομού γενικότερα,γιατί παραμένει ανεκμετάλλευτος!!!!!.

 4) Ο φωτισμός του δρόμου (Α-Κ-Γ) στα όρια της κοινότητας Καππαδοκικου, έχει τοποθετηθεί εδώ και δυο χρόνια ,παρ' όλα  αυτά δεν είναι συνδεδεμένος με το δίκτυο της ΔΕΗ!!!!!

.Η (ερώτηση-ανάρτηση μας}προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο να μας πει , για ποιο λόγο δεν έγινε ακόμη η σύνδεση του δρόμου .

Σημείωση -Για την ολοκλήρωση του  δρόμο λείπουν 100 μέτρα  ασφαλτόστρωση ,και η διαμόρφωση του χώρου,για ομαλή πρόσβαση στην Εθνική οδό Καρδίτσας -Αθηνών,άλλα και για τη πρόσβαση προς τη μεριά  (Γεφύρια- Σταυρός -Φάρσαλα -Λάρισα)
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Ισως περιμένουν να διορθώσουν πρώτα τις ανορθόγραφες Πινακίδες με την ονομασία του χωριού ΄΄ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ'' τόσο στην είσοδο του χωριού και από τις δύο πλευρές, όσο και στην έξοδο από την κοινότητα της Αχλαδιάς.Επίσης έγινε γνωστό ότι ο δρόμος Σοφάδων -Ν. Μοναστηρίου δεν τελειώνει, διότι και στο τμήμα αυτό περιμένουν να διορθωθεί η ονομασία της Πινακίδας στο ύψος της κοινότητας Αγ. Βησσαρίωνα, όπου αναφέρεται ανορθόγραφα και εκεί η Κοινότητα ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ.
Μια λέξη μόνο αρμόζει ''ΝΤΡΟΠΗ''σε όλους τους διοικούντες ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΝΟΜΑΡΧΕΣ. Επιβεβαιώνουν πλήρως για ποιο λόγο εκλέγονται και τι προσόντα έχουν.
Και να φαντασθείτε, ότι από αυτόν το δρόμο που είναι κομμάτι της Εθνικής οδού περνούν σχεδόν καθημερινά τοπικοί Βουλευτές, τοπικοί πρώην Υπουργοί,πρώην πρωθυπουργοί κλπ. κλπ.
Θα ήθελα πολύ όλο αυτό να είναι black Χιούμορ ,αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα.
ΚΡΙΜA.
Kαι επειδή σε κανένα σχόλιο δεν θέλω να είμαι ανώνυμος, κάθε διαφορετική άποψη θα ήθελα να μου αποσταλεί στην δνση avramidis_giannis@yahoo.gr

Συμφωνώ απόλυτα με το αναγραφόμενο σχολιό σας ,αλλά ας μη ρίχνουμε την ευθύνη σε Δημάρχους και Νομάρχες, την κύρια ευθύνη έχουν τόσο ο σημερινός Πρόεδρος, όσο και όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι του χωριού μας, που δυστυχώς για τους οποίους πολλοί από εμας συγκρουστήκαμε μεταξύ μας και χαλάσαμε τις καρδιές μας. Και όπως λέτε επιβεβαιώνουν πλήρως για ποιο λόγο εκλέγονται και τι προσόντα έχουν.

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget