Halloween Costume ideas 2015

Για τα κρούσματα ελονοσίας στην τ.κ Φίλιας

Σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας στο Δήμο Σοφάδων και συγκεκριμένα στην τ.κ Φίλιας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι από την πρώτη στιγμή έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ενημερώσαμε το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ, κλιμάκιο του οποίου μετέβη προχθές στην περιοχή και έκανε αυτοψία στο χώρο που διέμεναν οι ασθενείς και προχώρησε σε εξέταση όσων διέμεναν μαζί τους. Εντοπίστηκαν νέα κρούσματα τα οποία και αντιμετωπίζονται από το Νοσοκομείο Καρδίτσας. Τα κρούσματα αφορούν όλα μετανάστες και όπως μας ενημέρωσε  το ΚΕΕΛΠΝΟ, έφεραν τη νόσο μαζί τους από την χώρα καταγωγής τους, μιας και η νόσος δεν ενδημεί στην Ελλάδα.
Από τις διαβεβαιώσεις που έχουμε πάρει από τις υπηρεσίες υγείας κανένας λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει. Σε ό,τι αφορά τον Δήμο Σοφάδων, από τον Μάιο είχαμε ξεκινήσει ψεκασμούς για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλα τα κρίσιμα σημεία, στα πλαίσια της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Το ίδιο θα επαναλάβουμε και την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς και ό,τι άλλο μέτρο χρειαστεί σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας.

Ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων
Τρίγκας Ηλίας
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
Kύριε Αντιδήμαρχε όπως πάντα οι αρχές τρέχουν πίσω από τα γεγονότα για να προλάβουν το κακό, χωρίς ποτέ να προβλέπουν για τίποτε.Το να ξέρεις να διοικείς είναι τέχνη και επιστήμη και όχι μόνο εκλογή λόγω περοπτωσιακής κομματικής δύναμης.Το μόνο που κάνετε είναι να βλέπετε το δέντρο και να μη βλέπετε το δάσος. Αλήθεια δεν γνωρίζετε ή δεν θέλετε να το γνωρίζετε ότι σε όλα τα χωριά υπάρχουν αλλοδαποί που διαμένουν σε χώρους όπου χώροι υγιεινής δεν υπάρχουν. Οι κύριοι αυτοί έχετε αναρωτηθεί σαν υπεύθυνοι φορείς που αφοδεύουν και που ουρούν ? Φυσικά όχι.Γιατί να σας ενδιαφέρει, από αυτό το θέμα δεν υπάρχει μίζα. Σαν τα ζώα κύριοι ,όπου βρουν και έλεγχος από κανέναν υποτίθεται Πρόεδρο. Αλήθεια δεν γνωρίζετε ή δεν θέλετε να γνωρίζετε ότι πολλοί κάτοικοι ορισμένων Κοινοτήτων προκειμένου να εξοικονομίσουν λίγα ΕΥΡΩ έχουν κατασκευάσει μηχανήματα απορρόφησης και προβαίνουν σε απορρόφηση ακαθαρασιών από τους βόθρους των οικιών τους και τους αδειάζουν πέριξ των κοινοτήτων χωρίς να υπολογίζουν ούτε λόγους υγείας ,ούτε αρχές , ούτε όλους τους άλλους συγκάτοικους του χωριού? το θέμα είναι τόσο σοβαρό που σε λίγο καιρό θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε και όλα αυτά εξ αιτίας του κομματικού κράτους που δημιουργήσατε.Οσον αφορά τους υποτιθέμενους ψεκασμούς που αναφέτετε ότι έγιναν επειδή πιστεύω ότι είστε σοβαρός άνθρωπος καλίτερα να μην τον επικαλείστε. Με αγάπη ένας δημότης σας.

Προς τον αναγνώστη που έστειλε σχόλιο για την συγκεκριμένη ανάρτηση για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας πρέπει να έχετε έναν λογαριασμού[ e- mail google] η λογαριασμούς(LiveJourna-WordPress-TypePad-AIM-OpenID)

Σας ευχαριστούμε.

Λόγια -Λόγια-Λόγια. Αντί αυτών των πολύ παχιών λόγων κύριε Αντιδήμαρχε το πρώτο που θα έπρεπε να κάνετε είναι κάποιοι έλεγχοι.Τα λεγόμενά σας περί ΚΕΕΛΠΝΟ και ψεκασμών το μόνο που δείχνουν είναι ότι μπήκατε και εσείς στο τρόπο σκέψης των πολιτικάντιδων και όχι των πολιτικών που πρέπει να δίνουν άμεσα λύσεις.
- Δεν γνωρίζετε ότι σε όλες τις κοινότητες του Δήμου δεν γίνεται κανένας έλεγχος και οι λαθρομετανάστες στα χαμόσπιτα που διαμένουν δεν υπαρχουν χώροι υγειηνής?
Αλήθεια αυτοί οι κύριοι που αφοδεύουν και που πλένονται?
- Δεν γνωρίζετε ότι πολλοί κάτοικοι διαθέτουν απορροφητικές αντλίες και απορροφούν τις ακαθαρισίες των βόθρων τις οποίες εναποθέτουν ανεξέλεγκτα όπου θέλει ο καθένας?
-Δεν γνωρίζετε ότι πολλοί κάτοικοι του Δήμου και των κοινοτήτων έχουν διαμορφώσει έτσι τους βόθρους ώστε αυτοί να διαρρέουν σε κοινόχρηστους χώρους?
-Κάντε και καμιά φορά κανένα έλεγχο, δεν βλάπτει.

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget