Halloween Costume ideas 2015

Η Α Ε ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ


Στα τέλη της δεκαετίας του 70' γεννήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων η ιδέα δημιουργίας μιας ποδοσφαιρικής ομάδας
.Έτσι τον Ιούνιο του 1979 αυτή η ιδέα έγινε πράξη από τον αείμνηστο Παύλο Σουτόγλου,με την ίδρυση της Α.Ε.Καππαδοκικού.
Η Α.Ε.Καππαδοκικού από της ιδρύσεώς της έως και σήμερα εκτός από τον πρωταθλητισμό, στόχο έχει να φέρει τους νέους στους αθλητικούς χώρους,να τους διδάξει τις αξίες του αθλ ητισμού,το ήθος,το ύφος,καθώς επίσης και το ευ αγωνίζεσθε.
Στην προσπάθεια αυτή όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος είχε την τύχη να έχει κοντά του αξιόλογους ανθρώπους,οι οποίοι αγαπούσαν τον αθλητισμό καθώς επίσης παρά πολλούς φίλους,οι οποίοι ακολουθούν την ομάδα πραγματικά όπου και να αγωνίζεται. Η Α.Ε.Καππαδοκικού συμμετέχει και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α'Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νόμου Καρδίτσας και έχει καταφέρει να εδραιωθεί σε αυτή ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία και όλα αυτά τα χρόνια να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες.
Στην ομάδα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατάγονται όλοι από το χωριό,το οποίο είναι πολύ σημαντικό, συμβάλοντας έτσι στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας. Επίσης ο σύλλογος διαθέτει και παιδικά τμήματα δίνοντας έτσι τις προϋποθέσεις στους μικρούς που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο να διδαχθούν και ουσιαστικά να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την μεταπήδηση τους στην μεγάλη ομάδα. Ρετρό Φωτογραφία(Α.Ε.Καππαδοκικού)

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget